Concentració per l´ ACTUALITZACIÓ DE LA CLASSIFICACIÓ PER A TOTES LES CATEGORIES

15 de febrero de 2024

CSIF es concentra per l´ ACTUALITZACIÓ DE LA CLASSIFICACIÓ PER A TOTES LES CATEGORIES Professionals, per tots i per totes les persones treballadores del nostre sistema de salut.

CSIF es concentra per l´ ACTUALITZACIÓ DE LA CLASSIFICACIÓ PER A TOTES LES CATEGORIES Professionals, per tots i per totes les persones treballadores del nostre sistema de salut.

Quan? 21 de febrer de 2024
On? Delegació del Govern a Barcelona (carrer Mallorca 278)
Hora: 11:00 AM
 

Perque ens continuem manifestant?

Per l'adequació i la recatalogació dels grups de classificació del personal de la Sanitat.
Per l'actualització de funcions de les categories de la Sanitat.

Ens congregarem per denunciar la situació crítica del nostre Sistema Nacional de Salut, el deteriorament de la qualitat dels serveis ciutadans i les pèssimes condicions laborals del personal.
Els professionals de la salut, diàriament ens enfrontem a una situació penosa marcada per la pressió laboral, la falta de recursos i la saturació dels serveis.

El proper 21 de FEBRER anirem per  instar als  polítics a prendre mesures urgents pel bé de la nostra sanitat.
Amb una  llista de demandes per posar fi a la precarietat contractual, elevar salaris per retenir els nostres professionals, avançar cap a la igualtat salarial entre comunitats autònomes, enfortir les plantilles, un pla de xoc per a l'atenció primària, reformar la Formació Sanitària Especialitzada, jubilació anticipada per coeficients del personal de la sanitat, actualitzar l'Estatut Marc ADEQUAR I RECLASSIFICAR LES FUNCIONS DEL NOSTRE PERSONAL A LA SANITAT.
 

Exigirem l'adaptació de les titulacions ;

GRUP A       ; Modificació segons crèdits universitaris i especialitat.
GRUP B       ; Incorporació dels Tècnics Superiors Sanitaris (Fins a la modificació de els seus estudis com a grau) i Tècnics Superiors de Gestió i Serveis. Transformació de Aux. Administratiu en Administratiu.
GRUP C1      ; Adequació immediata dels Tècnics Mitjans (TCAE), TEC. FARMÀCIA i TES. Reclassificació del Personal de Gestió i Serveis (Telefonista, Aux. Administratiu,Governanta, etc.).
GRUP C2      ;  Inclusió de la categoria de zelador/a i consideració de personal sanitari.
 

A més, CSIF està activant els mecanismes a nivell del Parlament Europeu, perquè els Tècnics Superiors de Sanitat, Tècnic Superior de Radiodiagnòstic,Laboratori entre altres adaptin els seus estudis a Grau Universitari, com és així a la resta de països de la Unió Europea, per no impedir la lliure circulació de treballadors en espai europeu.
 

CSIF no es queda de braços plegats, hem  portat la catalogació de tècnics Mitjans i Superiors a la justícia, i estem esperant la resposta del Suprem

COMPARTIR