I Congrés Autonòmic de Catalunya

  • Prensa y Comunicación

6 de de juny de 2024

CSIF celebra el I Congrés Autonòmic de Catalunya

 

CSIF Catalunya ha celebrat hui el seu I Congrés Autonòmic amb la participació de 118 compromissaris de les quatre províncies. A l'acte ha assistit el president nacional de CSIF, Miguel Borra.

 

L'executiva de CSIF Catalunya ha sigut triada amb el suport de 97,3%. Estarà formada per Manuel Gómez Ochoa, com a president autonòmic, Rafael Sánchez Martín, com a vicepresident, i Sergio Martínez Ortiz com a secretari general. Els presidents de les províncies seran Antonio M. Gómez Díaz, a Barcelona, Rafael Sánchez Martín, a Girona, Modesto Berciano Berciano, a Lleida i Pilar Herrero Juan a Tarragona.

 

 

CSIF ha crescut exponencialment en els últims anys en delegats i afiliats

 

 

A Catalunya, CSIF compta amb 10.189 afiliats. L'increment en els últims 4 anys ha sigut de 2.106 afiliats, que representa un creixement del 26%.

 

El major número d'afiliació estan en el sector d'Administració Local i Justícia, seguits pels sectors de Correus, sector Autonòmic i Empresa Privada.

 

Actualment compta amb 610 delegats. En els últims anys s'ha incrementat en 59 delegats, amb un creixement de l'11%.

 

Els sectors on tenim major representació són en l'Administració de Justícia i en el sector Autonòmic, sent també majoritaris a l'Ajuntament de Barcelona i en els Serveis Penitenciaris catalans.

 

L'increment en afiliació i representació converteixen a CSIF en una "alternativa real i independent als sindicats de classe. Continuarem treballant pels serveis públics i per la qualitat de l'ocupació. Reivindiquem uns serveis de qualitat per a tots i apostem per continuar creixent en l'empresa privada”.

GALERIA

COMPARTIR